Tijdloos & individualistisch | Imagicasa

2022-10-10 19:21:12 By : Mr. David Chang

Oscar V, exclusieve villabouw en renovatie, staat voor kwaliteitsarchitectuur met een signatuur die tijdloosheid, authenticiteit en het ultieme thuisgevoel als dé prioriteiten aanhoudt. Bij hen kies je voor een totaalaanpak. Ieder van hun villa-ontwerpen beantwoordt aan alle vereisten van een hedendaags leefcomfort en zijn individualistisch, origineel en volledig op maat.

Onze partner Oscar V maakt steeds een boeiende tocht naar de juiste look and feel, in een eigentijdse of klassieke stijl. Ze zijn een symbiose van ongeëvenaarde expertise in de bouwwereld, met een uiterst sterke basis en een creatieve aanpak die de tand des tijds altijd zal doorstaan. Het team begeleidt je graag bij het bouwen of verbouwen van een exclusief landelijk of modern villabouwproject. Daarnaast worden hun villa’s ontworpen rekening houdend met eigentijdse eisen zoals comfort, lichtinval, locatie, volume, open structuren en hoge plafonds. Oscar V zorgt niet enkel voor een luxueuze uitstraling maar ook voor een luxueuze ervaring. Je kiest bij deze totaalaanbieder voor een totaalconcept, waarbij zowel het exterieur als het interieur grondig aan bod komt. Al van bij het voorontwerp moet je als het ware verliefd zijn op jouw toekomstige nieuwe thuis. Deze tijdloze wit gekaleide villa bevindt zich in een prachtige omgeving dichtbij groen. Je hebt een mooi zicht waardoor je volledig tot rust komt. De bewoners wilden een nieuwe woning met open ruimtes, waarbij zowel de connectie met de verschillende ruimtes onderling als de connectie met de tuin erg belangrijk waren. Bovendien waren ze dol op de magnolia in de tuin, en wilden ze daar dan ook van in de woning te allen tijde van kunnen genieten. Verder moest de woonst een eigen identiteit hebben en tijdloos zijn, maar tegelijkertijd een statement maken. Deze villa te Wilrijk toont aan welke troeven Oscar V te bieden heeft, gaande van de kenmerkende signatuur, over de gedetailleerde uitvoering met hoge afwerkingsgraad tot de volledige ontzorging van hun bewoner.

Binnen wordt de sereniteit en natuurlijke sfeer verdergezet. Opnieuw werd de woning stijlvol ingericht en representeert ze zo perfect wat je bij de totaalaanbieder kan verwachten: gezelligheid, elegantie en een luxe-esthetiek. “Zoals bij al onze projecten ontwierpen we deze woning op maat van de klant en integreerden we typische Oscar V-kenmerken, zoals open structuren, hoge plafonds en deuren en verticale en horizontale doorkijkassen. Zo is er een as die door de dressing loopt waardoor je in de slaapkamer met aanpalende badkamer komt, wat een optimaal hotelgevoel geeft. Een maximaal contact met de tuin was belangrijk, want dat creëert volledige rust in het huis,” aldus het team. Het interieur werd een mix van klassiek maar tijdloos en individualistisch met een hoge afwerkingsgraad. Verder is de leefruimte gehuld in een warm en natuurlijk kleuren- en materialenpalet zoals hout in het eiken parket, gefineerd maatwerk en zwart gebeitste eik. Nog meer natuurlijke materialen vinden we in de sobere badkamer, waar werd geopteerd voor een natuursteen en microtopping. Verder is er ook een strak keukeneiland dat mooi wordt gebalanceerd met de bouclé stoelen. Natuurlijk licht speelt een grote rol in de woningen van Oscar V en ook hier haalde de ontwerper het daglicht zoveel mogelijk naar binnen in de hele villa. Het gebruik van zachte en neutrale tinten en natuurlijke materialen, zoals eik en natuursteen, loopt als een rode draad doorheen de woning. Voor de muren werd een lichte witte tint gekozen, die zo het licht een centrale rol laat spelen in het huis. Enkel de stalen spots en kastdeuren zijn zwart, waardoor de eiken elementen warmte brengen in het geheel. Zoals steeds hoopt het team te evolueren op vlak van kwaliteitsarchitectuur en het zo goed mogelijk ontzorgen van de klant. Er wordt steeds gestreefd naar authenticiteit, een ultiem thuisgevoel, hoogstaande afwerking, heldere communicatie, oog voor detail en een hedendaags leefcomfort voor de bewoners. De succesformule van Oscar V ligt in hun totaalaanpak die ze in ieder project hanteren, en deze villa was daarin geen uitzondering. Wil je je laten betoveren door nog meer indrukwekkende projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker ons Instagramaccount Imagicasa Architecture. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, veelbelovende ontwerpen en innovatieve ideeën. Photography by Stéphanie Mathias

Oscar V, exclusieve villabouw & renovatie staat voor kwaliteitsarchitectuur met een signatuur die tijdloosheid, authenticiteit en het ultieme thuisgevoel als dé prioriteiten aanhoudt. 
Kiezen voor Oscar V is kiezen voor een totaalaanpak. De villaontwerpen beantwoorden aan alle vereisten van een hedendaags leefcomfort en zijn individualistisch, origineel en volledig op maat.

Imagicasa gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Laat je wekelijks inspireren door onze nieuwsbrief

Laat je wekelijks inspireren door onze nieuwsbrief